Προβολή Ανακοίνωσης


«Ελλάδα, η δική μου Ιθάκη»
Ημερομηνία δημοσίευσης: 30.11.2022 22:05:07

Μια ζεστή, βαθιά ανθρώπινη βραδιά έζησε το πολυπληθές κοινό που παρέστη στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Επίτιμου Προέδρου της Εταιρείας μας Δρ Ζουλιέν Γκριβέλ «Ελλάδα, η δική μου Ιθάκη», η οποία έγινε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αγίας Βαρβάρας «Γιάννης Ρίτσος» στις 30 Νοεμβρίου.

Το βιβλίο αποτελεί κατά κάποιο τρόπο ένα συγκινητικό, γλαφυρά γραμμένο αυτοβιογραφικό οδοιπορικό του Ζουλιέν στην Ελλάδα τα τελευταία πενήντα χρόνια που την επισκέπτεται, παρέχοντας επί δεκαετίες στους χανσενικούς αφιλοκερδώς τις οδοντιατρικές υπηρεσίες του και τη στήριξή του. Ο Ζουλιέν, ένας άνθρωπος γεμάτος φως, με Ιπποκρατικό ήθος, δέθηκε με τους χανσενικούς και τους συγγενείς τους, δέθηκε με το προσωπικό του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα», δέθηκε με την Ελλάδα και η Ελλάδα μαζί του.

Η συμμετοχή του στην Εταιρεία μας αποτελεί ύψιστη τιμή για εμάς και φωτεινό φάρο που δείχνει πάντα τον δρόμο μέσα στο σκοτάδι. Στις φωτογραφίες από την εκδήλωση διακρίνεται ο Επίτιμος Πρόεδρος Ζουλιέν Γκριβέλ με την Πρόεδρο Φλώρα Ζερβού-Βάλβη,[Εικ.1] ο Αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης [Εικ.2]και ο Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος [Εικ.3], κατά τις προσφωνήσεις τους.


O Επίτιμος Πρόεδρος Ζουλιέν Γκριβέλ με την Πρόεδρο Φλώρα Ζερβού-Βάλβη
Εικ.1 - O Επίτιμος Πρόεδρος Ζουλιέν Γκριβέλ με την Πρόεδρο Φλώρα Ζερβού-Βάλβη
O Αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Εικ.2 - O Αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
O Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος
Εικ.2 - O Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος

«Πρόσφατες ανακοινώσεις