Προβολή Ανακοίνωσης


Ημερίδα με θέμα: Κάπνισμα και καρκίνος του στόματος - Τρόποι συμβολής των επαγγελματιών υγείας στη διακοπή του καπνίσματος.
Ημερομηνία δημοσίευσης: 20.02.2023 15:09:36

Αμφιθέατρο ΓΝ «Ασκληπιείο» Βούλας,
Βασ. Παύλου 1, Βούλα
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, ώρα 13.00-15.30

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής και Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας (ΕΕΝΟ-ΟΕΦ), το Οδοντιατρικό Τμήμα - Ειδική Μονάδα ΑΜΕΑ του ΓΝ «Ασκληπιείο» Βούλας και η Νοσηλευτική Υπηρεσία του ΓΝ «Ασκληπιείο» Βούλας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Γ. Ν. Ασκληπιείο Βούλας, 12:30-15:45.
Αποδεδειγμένες είναι οι ιδιαίτερα βλαπτικές επιδράσεις του καπνίσματος στη στοματική υγεία, αλλά και στην γενική υγεία καθώς και η αιτιολογική του σύνδεση με διάφορες μορφές καρκίνου, όπως του καρκίνου του στόματος. Λαμβάνοντας υπόψη αφενός αυτή την σύνδεση και αφετέρου την αξία της πρόληψης για την αντιμετώπιση των νόσων, επιλέξαμε τη συγκεκριμένη θεματολογία θεωρώντας την άκρως ενδιαφέρουσα.

Η ημερίδα στοχεύει στην ανάπτυξη των γνώσεων σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, καθώς και στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι παρεμβάσεις των οδοντιάτρων και γενικά όλων των επαγγελματιών υγείας στη διακοπή του καπνίσματος.
Πιστεύουμε ότι η ημερίδα με τη συμμετοχή των διακεκριμένων ομιλητών και τη διάδραση με τους παρακολουθούντες θα εκπληρώσει πλήρως τους σκοπούς της.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Φλώρα Ζερβού Βάλβη

Επισυνάπτοναι:

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


«Πρόσφατες ανακοινώσεις